Mysig belysning i hemmet

, , Kommentarer inaktiverade för Mysig belysning i hemmet

Något som blir väldigt påtagligt när hösten kommer är mörkret. Det gäller att skaffa sig mysig belysning i hemmet som ger det sken som man är ute efter. I ett större rum så kan man med fördel ha fler ljuspunkter. Förutom taklampa så kan man ha fönsterlampor och även bordslampor. Det finns med om man har många möjligheter är att man kan variera sig.

Se även till att ha dimmer på delar eller all belysning. Då kan du dämpa en del och höja belysningen i vissa delar i rummet. Då det blir jul så kommer det ännu mer belysning att kopplas in i hemmet. Det blir förmodligen en julgran med sin belysning men också adventsstakar som står i fönstren. Som inte det vore nog så byter vi ut fönsterlamporna mot julstjärnor som lyser upp.

Under julen så går man all in då det gäller belysning. Det ska vara mysig under julen men även tiden innan då det blivit allt mörkare utomhus. Solen går ner mycket tidigare än på sommaren och gör att våra hem kräver belysning av olika slag. Försök hitta de armaturer som du tycker om och som passar in med resterande inredning i ditt hem. Det går att byta ut om det inte skulle passa.