Inspiration till inredning

, , Kommentarer inaktiverade för Inspiration till inredning

Det är inte alltid som man har inspiration till att inreda och kanske möblera om i något av de rum som man har i sin bostad. Vissa rum kan vara svårare att inreda än vad andra rum kan vara. Som tur är så finns det idag massor av platser på Internet där man kan hämta inspiration till det rum som ska inredas.

Den första vi vill tipsa om är PMI Hotellinteriör som inreder stora men också mindre hotell. Det är framförallt deras smarta lösning med en vägghängd säng som kanske kan vara intressant i mindre rum och där man behöver extra plats. Vill man få hotellkänsla i sitt sovrum så finns det referenser att titta på hos PMI. Allt är fråga om tycke och smak och det som passar någon kanske inte alls faller en annan på läppen. Det gäller att hitta den stil som dels passar in i det hem man har men också en stil som man tycker om.

Det andra stället som vi vill ge tips om är Pinterest. Här kan du söka på det som intresserar dig. Till exempel inredning, då får du också upp förslag under sökrutan om du vill lägga till sovrum, vardagsrum, sekelskifte och flera andra förslag på vad som du vill använda dig av i din sökning. Det kan vara skönt att få bilder på hur det kan inredas och hur vissa detaljer passar ihop. Även färgskalor kan vara av intresse för att se hur man kan matcha olika tyger mot exempelvis en tapet eller liknande.