Håll badrummet rent

, , Kommentarer inaktiverade för Håll badrummet rent

Att städa badrummet kanske inte är någon favoritsyssla men det är något som kan vara viktigare än andra rum i bostaden. Det kanske inte är den favoritsysslan man har men att städa badrummet är viktigt. Visst är det en härlig känsla när man har fått sitt badrum skinande rent. Det gäller att hitta knepen så det inte så snabbt hamnar i samma tidigare skick.

Många gånger så gäller det att införa dagliga vanor i badrummet. Saker som gör att man inte lika ofta behöver göra den där totalsaneringen som man måste ibland. Det finns en del knep som vi tänkte delge er här. Se till att tömma papperskorg även om den inte är fylld till bredden. Det kan ligga saker däri som inte doftar så gott. Tvätta dina handdukar regelbundet och se till byta ut till rena fräscha handdukar med jämna mellanrum. Allt beror på hur ofta man tvättar sig och använder handdukarna.

Ett tillräckligt stort badrum gör att man kanske skaffar sig ett större badkar. Har du en jacuzzi eller annat typ av spabad så gäller det att du har de produkter som krävs för att hålla detta rent. Se till att beställa hem kemikalier och annat som behövs för att hålla ditt spabad i toppskick. Detta kan du hitta hos spasupport.se som säljer just detta. Invändigt på badet så rengör du som vilket badkar som helst. Se till att tömma ur ditt bad med jämna mellanrum och byta filter och fylla på med de kemikalier som gör att det blir en bra vattenbalans.

Om det finns en så kallad paxfläkt i badrummet så se till att den slår på när du kommer in och stängs när du går ut. Detta hjälper till att få ut fukt och dålig lukt i badrummet. Du kan också när du står i duschen om ni har en sådan se till att spreja väggarna med något rengöringsmedel. Det kan vara egentillverkad med vatten och ättika för att rengöra duschutrymmet. Vid tandborstning så kan du rengöra handfatet och torka av badrumsspegeln. Det kan tyckas vara små saker som görs men allt bidrar till ett renare badrum.